Removed Radiator now no hot water !
Help and information on all topics relating to your central heating, air conditioning and ventilation issues.

4 posts   •   Page 1 of 1
dtharby
Labourer
Labourer
Posts: 3
Joined: Tue Aug 12, 2008 6:28 pm

Removed Radiator now no hot water !

Post by dtharby » Tue Aug 12, 2008 6:30 pm

Hi All,

Removed a radiator to continue decorating and now I have no hot water (?)

Checked the boiler and re-pressurized to 1 bar, reset the boiler and the pilot light flicked on then went off.

I think that my CH is a sealed system, but would that stop the hot water working ?

Any thoughts/ideas would be great.

Thanks
Dan

Boiler is an Ideal FF250

AdamsHeating
Ganger
Ganger
Posts: 121
Joined: Fri Aug 08, 2008 10:49 am

Post by AdamsHeating » Thu Aug 14, 2008 8:40 pm

Did you say the pilot wont re light and keep going out? Does your boiler have a thermocouple?

If your boiler has a thermocouple, it may just be past it and need replacing.

dtharby
Labourer
Labourer
Posts: 3
Joined: Tue Aug 12, 2008 6:28 pm

Post by dtharby » Sun Sep 07, 2008 6:43 pm

Hi,

Worked it out in the end... appears that i needed to refill the system (?) and then voila !!! it all kicked into life.

Basically turned off bolier, repressured to 2 bar and then checked all radiators..... then went back, hit the thermal reset, turned power back on and it kicked into life :)

AdamsHeating
Ganger
Ganger
Posts: 121
Joined: Fri Aug 08, 2008 10:49 am

Post by AdamsHeating » Mon Sep 08, 2008 4:34 pm

That's good news, to be honest it's the first thing a decent engineer would check first so well done.

AH.

4 posts   •   Page 1 of 1